Čakovec je domaćin 1. Sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske

1. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske

Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu u suradnji s Učiteljskim fakultetom (odsjek Čakovec) i Studentskim centrom Varaždin, organiziraju susret studenata sjeverozapadne Hrvatske – 1. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske.

U petak, 19. svibnja, s početkom u 10 sati, na prostoru Učiteljskog fakulteta (odsjek Čakovec) susresti će se studenti sa sedam visokoškolskih ustanova iz četiri grada. Dolaze studenti iz Varaždina sa Sveučilišta Sjever i Fakulteta organizacije i informatike (FOI). Također, pridružit će se i studenti Visoke tehničke škole Bjelovar, te studenti Visokog gospodarskog učilišta Križevci.

Na sportskim igrama održati će se natjecanja u malom nogometu (futsal), košarci, odbojci, šahu i stolnom tenisu. Za sve ostale gledatelje i navijače, organizirane su igre zabavnog karaktera kao što su graničar, belot, skakanje u vrećama, povlačenje užeta, badminton i disc golf.
Za sve sudionike osigurana je hrana i piće, prijevoz, majice, i najbitnije, zabava i druženje.

Ovaj projekt poduprijeli su u obliku proizvoda i usluga, te u obliku novčanih sredstava Studentski Centar Varaždin, Patrix bar Čakovec, Frizerski salon Katarina, Frizerski salon Seka, Frizerski salon Kult, Pekara Junior, Koestlin, GP Stanorad, LifeClass Terme Sveti Martin i Restoran Fontana Crnković, kojima se studenti ovim putem zahvaljuju.

Program:

9:00-9:30 dolazak i okupljanje studenata
9:30 sastanak voditelja grupnih sportova
10:00 otvaranje igara
– pozdravni govor dekanice Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Nevenke Breslauer, dekanice Učiteljskog fakulteta u Čakovcu Tamare Turza Bogdan i ravnatelja Studentskog centra u Varaždinu Nenada Milijaša
10:30-19:00 natjecanje u natjecateljskim sportovima
10:30-13:00 prijava za zabavne sportove
13:00 okrugli stol:
1.    Kako uspostaviti suradnju između studenata SZ Hrvatske?
2.    Kako održati i nastaviti sa Sportskim igrama studenata SZ Hrvatske?
14:00-19:00 natjecanje u zabavnim sportovima
19:30 proglašenje pobjednika i zatvaranje igara
21:00 after party Diskač

Ostavi komentar