Biovrt: Dođite na OPG na rasprodaju presadnica i biovrtlarsko druženje!

Konačno je došlo vrijeme da posadimo presadnice na otvoreno. U Biovrtu smo ih ove godine pripremili malo previše, pa ako se još niste opskrbili presadnicama paprika, rajčica i neobičnih patlidžana, slatkog pelina, matičnjaka, mente i nešto trajnica cvijeća, pozivamo vas da se opskrbite našim viškovima na OPG-u Biovrt.

Sadnice ćete moći pogledati i kupiti od srijede do petka (26.-28.05.) u terminima od 11-14 te od 16-18 na adresi OPG Biovrt, Novo Selo Rok, M.Tita 140. Napominjeno da nemamo velike presadnice i da se ne radi o velikim količinama – dostupno je više raznih sorti, ali u manjim količinama.

Biovrtlarsko druženjeu subotu 29.svibnja

Udruga Biovrt vas srdačno poziva i na biovrtlarsko druženje u Biovrtu u subotu 29.05.2021.

Raspored:

9.30 -13:00 volonterska radna akcija. Na biovrtu i u voćnjaku ćemo sijati, saditi, presađivati, malčirati, pljeviti

13.00 – 14.00 zajednički ručak

14:00-14:30 razmjena presadnica. Pozivamo vas da donesete i razmijenite presadnice koje su vama višak, te nabavite nove.

14.30-15:30 neformalno druženje i edukacija Silvije Kolar-Fodor o ekološkim metodama suzbijanja puževa u vrtu

VAŽNO! Sudjelovanje i prijave: Zbog ograničenog broja posjetitelja koje možemo istovremeno primiti, broj sudionika je ograničen, a prijava je obavezna. Prednost imaju osobe koje planiraju sudjelovati na svim sadržajima te članovi/ce udruge Biovrt.
Prijave na subotnje druženje se zaprimaju na www.biovrt.com ili direktno putem poveznice: https://tinyurl.com/dov-biovrt

Nakon popunjenja mjesta prijave se zatvaraju.

Aktivnosti se odvijaju u Novom Selu Rok (7 km od Čakovca). Nakon prijave dobiti ćete upute i sve ostale detalje. U slučaju kiše događaj se odgađa za iduću subotu.

Ostavi komentar