BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA od 19. do 22. siječnja

biometeorološka-prognoza
Ilustracija

Subota, 19.1.2019. Biometeorološke prilike će biti uglavnom povoljne. Ujutro će biti hladno, osobito u Lici i Gorskom kotaru, pa je potrebna adekvatna zaštita. Tegobe uzrokovane vremenom mogu osjećati najosjetljiviji meteoropati i kronični bolesnici, uglavnom na srednjem i južnom Jadranu.

Nedjelja, 20.1.2019. Iako će biometeorološke prilike biti uglavnom povoljne, manje tegobe mogu se javiti kod osjetljivijih meteoropata i kroničnih bolesnika. Neki će zbog toga patiti od slabijeg raspoloženja, razdražljivosti i glavobolje, a tegobe mogu biti izraženije u Lici, na srednjem i južnom Jadranu.

Ponedjeljak, 21.1.2019. Biometeorološke prilike će se tijekom dana pogoršavati, osobito uz obalu te u Lici i Gorskom kotaru. Kod meteoropata i kroničnih bolesnika se mogu javiti umor i glavobolja, te tegobe sa snom u noći na utorak.

Utorak, 22.1.2019. Nepovoljne biometeorološke prilike mogu kod meteoropata uzrokovati razdražljivost, umor i glavobolju. Kod reumatičara su mogući bolovi na mjestima ranijih ozljeda. Potrebno je obratiti pozornost na zaštitu od hladnoće, osobito u unutrašnjosti.

 

Ostavi komentar