BIMA Čakovec otvorila svoja vrata: Mjesto gdje možete kupiti poklon za svaku prigodu!

Trgovina BIMA Čakovec otvorila je svoja vrata na adresi Tome Masaryka 17 u prostorijama bivše trgovine Jane. Kupce su na otvorenju nove trgovine dočekali pokloni, oslikavanje lica za najmlađe, slatko-slani kutak i još brojne pogodnosti i iznenađenja. 

– Trgovina broji preko 4 tisuće artikala, od asortimana igračaka, posuđa, poklona i dekoracija. Ovo je BIMINA 16 trgovina u Hrvatskoj, širimo se i došli smo u Međimurje, rekla je voditeljica Marijeta Kuten Soldo. 

U prizemlji trgovine je asortiman posuđa, te dio dekoracija. Prvi kat je rezerviran za brojne igračke, od didaktičkih, plišanih, za djevojčice i dječake. Također, nalazi se i poseban kut za muške poklone, tako da svojem muškarcu, prijatelju ili kolegi možete pokloniti razne zanimljive artikle u trgovini. 

BIMA je poznata po samostalnom režiranju poklona, tako da sve što kupite odmah postane dar. Vjenčanje, rođendani, obljetnice, odlazak u mirovinu, useljenje u stan ili poklon za rođenje djeteta, trgovina BIMA nudi poklone za sve prilike.

Ostavi komentar