Besplatno uvodno predavanje: Kako se iscijeliti putem daha?

dah

Pluća su zajedno sa probavnim traktom i kožom, jedan od glavnih putova eliminacije nečistoća iz organizma. Kroz pluća ne izbacujemo samo ugljični dioksid već je identificirano čak 250 vrsta otpadnih tvari koje je moguće izbaciti iz tijela putem disanja. Međutim, većina ljudi diše plitko, ne koristeći puni plućni kapacitet zbog čega je eliminacija toksina putem daha otežana. Intenzivne vježbe disanja povećavaju iskoristivost kapaciteta pluća i vraćaju tijelo i um u harmoniju te omogućavaju razvoj punog potencijala kao ljudskog bića.

Tajna daha

Dah u sebi ima tajnu. Naučimo li kako se služiti dahom možemo naučiti nositi sa vlastitim mislima i emocijama. Kada je naš um opterećen brigama, naš dah je težak, no kada smo sretni, dah je dugačak i opušten. Tajna je u tome što djeluje i obrnuti proces. Mi kroz promjenu ritma daha automatski utječemo na misli i osjećaje. Na taj način mi postajemo gospodari naših misli i emocija i uzimamo vlastiti život u svoje ruke.

Bez daha nema života. Dah je izvor energije koja nas održava u životu, međutim ukoliko dišemo plitko manja količina kisika ulazi u naš organizam i mi se osjećamo umorni, iscrpljeni. Jednostavno nam nedostaje snage. Tehnike disanja povećavaju plućni kapacitet  što automatski dovodi veću količinu energije u organizam.

Ove tehnike omogućuju polazniku da ukloni posljedice stresa iz organizma. Svaka stresna situacija ostavlja svoj trag u stanicama našeg tijela, sve dok na kraju ne postanemo doslovno otrovani stresom i podložni bolestima. Napredne tehnike disanja kao što je  Sudarshan Kriya pročišćavaju čitav kompleks tijelo- um i vraćaju nas u naše prirodno stanje zdravlja,mira i sreće.
Svi mi imamo puno veći životni potencijal nego što ga koristimo, sposobnosti, talente, kreativnost. Također imamo potencijal biti sretno i potpuno ljudsko biće. Tečaj Program sreće daje nam iskustvo što naš život može postati: Entuzijazam,zdravlje, energija, sreća, prijateljstvo, povišena svijest, fokus, istinsko umjetničko djelo.

Više o svemu možete saznati na uvodnom predavanju, koje će se održati u Čakovcu u petak, 27. listopada, u 18 satu u Domu sindikata (Kralja Tomislava 1). Organizator predavanja je Art of Living – Umijeće življenja.

Ulaz slobodan.

Ostavi komentar