Bazinga: Rasvjeta i efekti za vjenčanja podižu atmosferu i stvaraju bajkovit dojam!

bazinga rasvjeta i efekti za vjenčanja

Razigrana rasvjeta obavezna je za nezaboravno vjenčanje iz snova, a osobit dojam stvara se tokom prvog plesa koji je začinjen elegantnim dimom i sapunicom. S druge strane, tu su svjetlosni efekti koji pozitivno utječu na naše emocije i time stvaraju bajkovitu i glamuroznu priču.

Vjenčanje iz snova sastoji se od pregršt različitih sadržaja koji kao cjelina čine savršeno zaokruženu priču. Današnja vjenčanja, bila moderna ili tradicionalna, razlikuju se od nekadašnjih koja su se uglavnom održavala u privatnim domaćinstvima. Kuće su zamijenile sale za vjenčanja ili restorani, ovisno o broju gostiju koji mladencima uveličavaju njihov dan.

Uz profesionalnu uslugu ugostitelja, dobru glazbu, prekrasnu dekoraciju za poseban doživljaj potrebna je razigrana rasvjeta koja svaki prostor pretvara u svečan i poseban. Kako bi sve bilo savršeno iz zabavnog aspekta, za kompletan doživljaj vjenčanja potreban je cijeli audiovizualan doživljaj. Dekorativna rasvjeta vjenčanje neće pretvoriti u diskoteku, već suprotno – u planski, osmišljen, bojan prostor po želji mladenaca koji nerijetko prati čitavu dekoraciju sale.

Stvara se glamurozan prostor koji odiše svečanosti i elegancijom koji utječe na fotografije koje izgledaju kao iz modnih časopisa. Tehničar rasvjete surađuje sa svim elementima vjenčanja, od glazbe koja je zadužena za nezaboravnu atmosferu, preko fotografa koji stvaraju romantične i emotivne slike koje su uspomena za cijeli život.

Ulaskom u salu nakon vjenčanog obreda vrijeme je za prvi ples novopečenih supružnika, koji je simboličan i pamtljiv zauvijek. Mnogi prije samog vjenčanja uzimaju satove plesa kako bi očarali sve prisutne svojim vještim pokretima plesnim  podijem.

Tijekom prvog plesa nastupaju i popratni efekti koji savršeno nadopunjuju rasvjetu, a najpopularniji je dim koji oko mladenaca stvara bajkovit prostor usklađen bojama. Uz mističan efekt dima, mladenci se odlučuju i za sapunicu koja predstavlja razigrano romantičnu priču. Uz dim i sapunicu, odlična ideja su prskalice za prvi ples koji daju dojam slavlja i zabave.

Rasvjeta surađuju s dekoracijom, a glavni stol posebno je rezerviran za mladence i kumove. Bogatstvo cvijeća, lampiona, svijećnjaka i raznih ukrasa usklađuje se s tematskom bojom rasvjete, koja se može postaviti ispod ili iza stola kako bi cijela dekoracija došla do izražaja, a u pozadini se može naći i zavjesa sa žaruljicama koja je svojevrstan novitet.

Također, na zidu je romantično vidjeti gobo s projekcijom imena mladenaca, motiv srca, prstena ili nečeg simboličnog mladencima.

 

Kakvo bi to bilo vjenčanje bez zabavne atmosfere koju stvara bend u skladu s rasvjetom na plesnom podiju. Rasvjetna tijela sastavljena od razigranih i šarenih lasera podižu ukupnu plesnu atmosferu, a dokazano je da svjetlosni efekti i boje pozitivno utječu na naše emocije i raspoloženje. Dojam koji je stvoren zamijećen je od strane svih uzvanika i prema tome je rasvjeta nezaobilazna stavka svakog vjenčanja.

Rasvjeta i efekti za vjenčanja!

Bazinga

099 787 4627

Putjane 99

Čakovec

Ostavi komentar