Barbara Pokrivač, mlada nogometašica ŠN Međimurje dobila neočekivani poklon

U Nogometnoj školi Međimurje Čakovec već nekoliko godina osim  dječaka treniraju i djevojčice .  One imaju veliku volju i želju za treniranjem, a to nam pokazuje i primjer Barbare Pokrivač. Obzirom da još nema ni punih sedamnaest godina Barbara nastupa i za kadetkinje i seniorski sastav. Naime, 17-godišnja Barbara  živi u 10 kilometara udaljenom Dragoslavec Selu, te ne propušta niti jedan trening. Barbara gotovo na svaki trening dolazi biciklom, a njezinu ljubav prema nogometu ne mogu spriječiti nikakvi vremenski uvjeti. Nažalost, nedavno su joj u Čakovcu kod knjižnice  ukrali bicikl, ali Barbaru ni to nije spriječilo te je na trening dolazila sestrinim biciklom.

Barbara Pokrivač
Barbara i bicikl koji je dobila na dar

Nedugo nakon toga grupa ljudi koja želi ostati anonimna, sakupila je novac, te Barbari kupila novi bicikl. Prošli tjedan na treningu koji je već  trajao tridesetak minuta  nenadano su kadeti iz nogometne škole napravili špalir. Kroz špalir je tada prošao jedan od anonimnih donatora koji je sa sobom donio bicikl za Barbaru .Ovo neočekivano iznenađenje za Barbaru probudilo je lavinu emocija. Barbara je ostala  u šoku, ali suze radosnice nije mogla sakriti.      

– Iznenađena sam bila jako, nisam to uopće očekivala i od sreće sam i zaplakala. Nisam vjerovala da postoje tako dobri ljudi, uvjerila sam se u suprotno. A i mama mi je znala govoriti da se dobro uvijek dobrim vraća. Još jedanput od srca hvala svima koji su sudjelovali u tome, a ja ću i dalje biciklom dolaziti na trening, jer obožavam nogomet koji igram od petog razreda,  kazala je mlada nogometašica Barbara Pokrivač.

 (md, foto: Facebook grupa donatora bicikla)

Ostavi komentar