5 C
Čakovec
Utorak, 28 studenoga, 2023

Auto centar Baumgartner traži iskusnog automehaničara za stalni radni odnos

Ovlašteni servisni BMW centar te prodajno servisni Suzuki centar konstantno ulaže u obrazovanje i školovanje zaposlenika te u obnavljanje i modernizaciju opreme. Istovremeno se ulaže u najsuvremeniju dijagnostičku i servisnu opremu po najvišim standardima BMW AG-a.

Regionalno smo poznati po izvrsnoj usluzi, profesionalnosti, kompetentnosti, kvaliteti izvedbe servisa i popravaka te visokim standardima i praćenju najnovijih trendova u autoindustriji.

Za naš servisni centar zapošljavamo automehaničara s iskustvom koji želi raditi u timu vrhunskih stručnjaka i sa najpoželjnijim modelima Suzuki i BMW vozila.

Nudimo rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, motivirajuća i iznadprosječna primanja, stabilno radno okruženje, pozitivnu radnu atmosferu, dodatne edukacije, rad sa vrhunskim alatima i tehnologijama, opremu za rad.

Tražimo motiviranog, ambicioznog, vrijednog i predanog automehaničara koji ima iskustva. Poželjna spremnost i želja za stalnim učenjem i usavršavanjem.

Svoje prijave za radno mjesto automehaničara pošaljite na mail [email protected] ili na broj telefona 098 242 007. Prijave se primaju do 30.11.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE