Audio detektiv ima novi singl: “Magični leteći tepih” najavljuje prvi album “Puni kolor sunca”!

Audio Detektiv

‘Magični leteći tepih’ novi je singl za koji je snimljen i spot te najavljuje album prvijenac grupe Audio detektiv.

U spotu je uhvaćena energija plesačice Ivone Grubišić, freelance umjetnice i koreografkinje, i energija benda, što je sjajna najava albuma prvijenca koji će svoju koncertnu promociju imati 26. travnja u klubu Spunk u Zagrebu te 27.travnja u čakovečkom Prostoru.

Glazbu i tekst ovog singla potpisuje Bruno Tkalec, a aranžman cijeli bend. Spot je sniman na raznim urbanim lokacijama u Zagrebu i u klubu Prostor u Čakovcu, a režiju spota potpisuje Vidokk.

Audio detektiv nastao je u Čakovcu tijekom 2015. godine na poticaj gitarista i pjevača Brune Tkaleca, koji je zajedno s gitaristom Marinom Kuharićem počeo okupljati nadarene mlade muzičare s ciljem rada na autorskim materijalima. Nakon dolaska Bojana Križana na bas gitari, Matije Vabeca na klavijaturama i Roberta Modlica na bubnjevima, bend se posvećuje dovršavanju albuma, a njihov talent, upornost i trud prepoznala je izdavačka kuća Croatia Records s kojom krajem 2016. godine potpisuju ugovor.

Uz Audio detektiv na njihovom magičnom letećem tepihu odletite put zemlje gdje caruju indie gitarski rifovi. Možda na tom putu sretnete Aladdina njegov Leteći tepih.

Magični leteći tepih” šesti je singl pop rock grupe Audio detektiv kojim najavljuju izlazak debitantskog albuma “Puni kolor sunca” na kojem će se naći deset punokrvnih pop rock pjesama.

Izvor: https://www.vecernji.hr/showbiz/magicni-leteci-tepih-najavljuje-album-prvijenac-grupe-audio-detektiv-1312474

Ostavi komentar