Atomi live band snimili svoj prvi singl “Zafrkancija”!

atomi live band
atomi live band

Dobro poznati live band Atomi nakon 17 aktivnih godina na glazbenoj sceni, snimili su svoj prvi singl i video spot “Zafrkancija”. Dosad smo ih viđali na raznim feštama, koncertima, svadbama i ostalim svečanostima i svima su u sjećanju kao mlada i pomalo “luda” ekipa s kojom je dobra zabava zagarantirana.

No, ovog puta otišli su korak dalje i odlučili se za snimanje vlastitog autorskog djela. Tome je uvelike pridonijela korona situacija, no Atomi su se dobro snašli i to vrijeme iskoristili za napredak i vlastiti probitak na glazbenoj sceni. Pjesmi su posvetili mnogo vremena i truda, a od samog početka vrlo im je bilo bitno da je povezana s njihovim dosadašnjim radom.

Kako kažu Atomi, pjesma i spot veselog su i živog karaktera i prikazuju jedan veći dio njihovih života, ali i karaktera i osobnosti. Pjesma poziva na ples, feštu i zafrkanciju. U video spotu pridružio im se i poznati komičar Aleksandar Lazić.

Atomi su se u snimanju vlastitog spota i pjesme odlično snašli te stoga u budućnosti planiraju još novih autorskih pjesama. A dok ih čekate, poslušajte njihovu prvu vlastitu pjesmu. Za sad je dostupna putem YT kanala, a uskoro ćete ju moći čuti i uživo na svadbama, feštama i u klubovima. Njihove novitete možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

Poslušajte pjesmu:

Ostavi komentar