ANTIKORUPCIJA na čelu s Mislavom Kolakušićem u Čakovcu: 150 novih članova iz Međimurja!

Građanska inicijativa Antikorupcija
Građanska inicijativa Antikorupcija

Na Trgu Republike danas je građanska inicijativa Antikorupcija na čelu s predsjednikom Mislavom Kolakušićem skupljala upisivala nove članove.

-Pokretanjem ove građanske inicijative želimo poručiti kako se s korupcijom možemo konačno obračunati i to ćemo i učiniti u partnerstvu  i zajedništvu s građanima zbog kojih ova država i postoji. Hrvatska će, naime, za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne  poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu. Upravo stoga u udruzi Antikorupcija u zajedništvu s građanima počinjemo pružati pravnu pomoć svima koji nadležnim institucijama žele prijaviti korupciju, a obrađivat ćemo i podatke o korupcijskim djelima na svim razinama društva te zahtijevati
promjene. Želimo da kolektivnu neodgovornost zamijeni osobna odgovornost i to će biti temelj svih naših djelovanja, poručio je predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić.

Danas je prikupljeno oko 150 potpisa, do sad je 500 članova ukupno iz Međimurske županije uključeno u ovu građansku inicijativu, a na razini Hrvatske oko 4 tisuće.

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar