ANKETA pod vurom: Zašto mladež hoda golih gležnjeva po zimi?

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

I Međimurje je zahvatio modni fenomen golih gležnjeva ili flanking koji je nastao od mješavine engleskih pojmova flashing (pokazivati) i ankle (gležanj). Svejedno pada li kiša ili sije sunce, je li ugodno toplo ili hladno da bi i pingvini drhtali, kod modnog trenda zvanog flanking važno je pokazati gole gležnjeve. Pitali smo naše građane što oni misle o trendu pokazivanja gležnjeva. Većina se slaže kako je to neprimjereno za ovo zimsko doba godine.

Nina Perin, Čakovec- Mislim da je flanking neprimjeren po zimskim temperaturama. To je tipično kod tinejdžera, ali mislim da ipak nije primjereno. Ja bih svojem djetetu rekla: ‘’Nema šanse!’’

Lucija Toma, Vučetinec -Meni je zima zbog tog trenda. Osobno ne bih pokazivala gole gležnjeve prije proljeća. Trenutno su temperature za debele čarape i čizme.

Valentina Novinščak, Grkaveščak -Čula sam za taj trend i ja to ne prakticiram. Imam sestru srednjoškolku koja je vječito golih gležnjeva i nitko to doma ne odobrava. Goli gležnjevi su okej po ljeti, sad nikako.

Hrvoje Gazdek, Totovec -Ja mislim da flanking nije baš u trendu i da je ta cijela priča malo previše napuhana. Svatko nosi što i kako želi.

Tihomir Žbulj, Ivanovec- Iskreno nisam to primjetio jer ne gledam u noge srednjoškolkama. Ali sad kad me pitati mislim da nije zdravo jer se mogu lako prehladiti. Sad je vrijeme za debele čarape i čizme.

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar