ANKETA pod vurom: Što građani misle o posjetu Vlade Međimurju? 

Drugi puta u povijesti Vlada Republike Hrvatske održala je sjednicu u Međimurju. Premijer Andrej Plenković stigao je 25. srpnja u posjet Međimurskoj županiji povodom sjednice Vlade koja se održala u Čakovcu u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. Pitali smo građane što očekuju od posjeta Vlade Međimurju. 

Štefanija Horvat, Brezje – Pa ne znam hoće li ovaj posjet nešto pretjerano značiti za Međimurje. Jedino se možemo nadati da će nešto pokrenuti, ne samo Vlada nego i naši čelnici. 

Ivan Vabec, Čakovec – Očekujem da Vlada reagira i podrži Međimurje sa svojim resursima i vrijednim ljudima, te pomogne oko razvoja infrastrukture i zapošljavanja. 

Željko Šinko, Čakovec – Nadam se da ovaj posjet neće biti samo u promotivne svrhe, već i radni. Ipak se radi o paketima za infrastrukturu te da će biti pomaka u našem kraju. 

Marko Dubroja, Čakovec – Ako se potpišu svi ugovori vrijedni 2 milijarde kuna onda je to super stvar. Uopće me ne zanima tko je na vlasti, ako je to dobro za Međimurje, podržavam to. 

Blaženka Tomšić, Mali Mihaljevec – Nisam baš trenutno u toku, ne pratim vijesti, ali što se tiče dolaska Vlade želim razmišljati pozitivno, pa će takav valjda biti i ishod. U moru negativnosti neka barem to bude pozitivno. Foto: zv

Ostavi komentar