ANKETA pod vurom: Što građani misle o dolasku McDonald’sa u Čakovec?

Već dugo godina raspravlja se o mogućnosti dolaska McDonald’sa, američke franšize brzom hranom u Čakovec. Na sjednici Gradskog vijeća većinom glasova ova je odluka prihvaćena, a trenutna željena lokacija je bivše asfaltno igralište kraj Macanovog doma u Čakovcu. Građani većinom imaju podvojen stav vezan uz dolazak McDonald’sa, većinom zbog lokacije oko koje se slažu da nije primjerena. Također, neki su primijetili da će ta konkurencija biti loša za ostale fast foodove u centru grada. Složni su kako bi se odluka o lokaciji ipak morala malo bolje ispitati.

Ivana Rodiger, Čakovec – Sam dolazak McDonald’sa nije loš, ali o lokaciji bi se definitivno moglo raspraviti. Nije loše što je u centru zbog blizine i pješačke zone, ali bi se možda mogla provesti anketa među građanima, jer koliko sam vidjela po komentarima na društvenim mrežama, nisu svi oduševljeni.

Ivana Rodiger
Ivana Rodiger

Josip Herman, Donji Pustakovec – Koliko je dobro, toliko je i loše. Većina ljudi bude odlazila na tu lokaciju, što će kratiti promet ostalima koji se bave sličnom djelatnosti u gradu. McDonald’s ima svoj nastup koji privlači puno ljudi, a to će sigurno utjecati na ostale u toj branši.

Anđelka Kocijan, Nedelišće – Meni se ta ideja sviđa, osim lokacije koja je na sportskoj lokaciji, pa ispada da je to sve kontradiktorno. S jedne strane gubimo sportske terene koji djecu potiču na zdravlje, zbog mjesta gdje se realno svi debljamo.

Anđelka Kocijan
Anđelka Kocijan

Josip Dodlek, Čakovec – Smatram da je dolazak McDonald’sa dobar kako bi se konkurencija malo razbila. Lokacija je malo čudna jer bi se Macanov dom mogao puno bolje i kvalitetnije iskoristiti.

Josip Dodlek
Josip Dodlek

Eleonora Canaj, Čakovec – Lokacija je definitivno upitna, postoji puno hala koje zjape prazne, i sigurna sam da bi se novi teren pronašao vrlo lako. Ja bih predložila bivši mali Mercator koji ima parking.

Eleonora Canaj
Eleonora Canaj

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar