ANKETA pod vurom: Što će biti u Hrvatskoj nakon nogometne euforije?

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

Navijačko ludilo se nastavlja u cijeloj Hrvatskoj nakon fantastičnih sportskih uspjeha naših nogometaša. Ipak, sve završava u nedjelju velikom utakmicom protiv Francuske, pa smo pitali građane što će se bitno promijeniti u Hrvatskoj nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Većina se slaže da se ništa bitno neće promijeniti, barem što se tiče ekonomije, politike i gospodarstva. Ipak, svi su složni kako je ovo odlična promocija Hrvatske u svijetu koja će sigurno dobro doći u turističkom sektoru.

Kristijan Ovčarić, Čakovec – Generalno se ništa neće promijeniti, ali važan je osjećaj koji je fantastičan. Sigurno će biti zapisano u povijesti što je važan rezultat za cijelu Hrvatsku.

Kristijan Ovčarić
Kristijan Ovčarić

Mario Ćosić, Sesvete – Ne, euforija će trajati nekoliko dana i to je to. Nama malim građanima ništa se neće promijeniti, nekima će eventualno biti muka od alkohola.

Mario Ćosić
Mario Ćosić

Dejan Moharić, Dragoslavec – Kao navijaču će se promijeniti jer ćemo biti svjetski prvaci. A što se tiče politike, katastrofa. Značajno je za promociju Hrvatske za koju se već sad puno čuje u svijetu.

Dejan Moharić
Dejan Moharić

Željko Jakopec, Čakovec – Neovisno o ishodu, bit ćemo puno ponosniji i zadovoljniji kao narod u smislu morala. Sportski uspjeh uvijek donosi dobru promociju države, tako da je to vrlo pozitivno.

Željko Jakopec
Željko Jakopec

Marta Cividini, Čakovec – Vjerujemo da ćemo biti prvaci u nogometu i po tome će nas prepoznati cijeli svijet. Nama se neće nešto drastično poznati, ali to ćemo još vidjeti.

Marta Cividini
Marta Cividini

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar