ANKETA pod vurom: Pješke ili biciklom na posao i do grada?

Dolaskom proljeća i sunca građani su izvadili bicikle iz svojih spremišta. Odlazak u grad ili na posao biciklom izvrsna je alternativa za automobil, a neke od prednosti su odlična linija, kondicija, lak pronalazak mjesta za parking, jeftinije je od svakog drugog načina prijevoza, te uz vožnju vježbate koncentraciju i koordinaciju pokreta. Osim što je voziti bicikl ili hodati povoljno za zdravlje, građani bicikle koriste i iz praktičnih razloga, jer nije potrebno tražiti parking mjesto kao za automobile.

Petra Petrinović, Čakovec – Obavezno koristim bicikl svakodnevno jer osim što je dobro za zdravlje, sve mi je jednostavnije obaviti po gradu. Ne moram tražiti parking, dijete stavim u sjedalicu i puno sam brža.

Petra Petrinović
Petra Petrinović

Štefanija Talan, Čakovec-  Suprug i ja obavezno vozimo bicikle, i to svakodnevno, kao što prakticiramo i puno hodanja. Zdravo je i zabavno.

Štefanija Talan
Štefanija Talan

Tomislav Bedi, Celine – Nažalost, nemamo doma bicikle, tako da sve više-manje obavljamo automobilom. Također, zbog nekih dijelova kolnika koji su loše ili nikako prilagođeni za bicikliste, bojao bih se djecu pustiti da se sami voze biciklom.

Tomislav Bedi
Tomislav Bedi

Radomir Jovanović, Čakovec – Svakodnevno prijeđem od pet do deset kilometara biciklom po čakovečkoj zaobilaznici. Svaki doktor će preporučiti da je za zdravlje najbolje voziti bicikl.

Radomir Jovanović
Radomir Jovanović

Tamara Krnjak, Vučetinec – Doma nemamo bicikle, pa sve po gradu obavljamo automobilom ili pješice. Naravno, volimo šetnju u prirodi jer smiri i razbistri um od svakodnevnog stresa.

Tamara Krnjak
Tamara Krnjak

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE