ANKETA pod vurom: Međimurci u proljetnim građevinskim radovima!

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

Proljeće i toplije vrijeme, osim što je odlično za dubinsko čišćenje kućanskih površina, idealno je za izvođenje građevinskih radova. Kućni radovi mogu biti opsežniji, pa se neki odlučuju za mijenjanje fasade ili krovišta, dok su drugi sami svoji majstori pa bojanje zidova ili novu unutarnju garnituru izgrađuju sami. Ipak, ima i onih koji se ovog proljeća nisu odlučili za takve pothvate, već se orijentiraju na radove oko okućnice i vrta.

Mirjana Murk, Novakovec – Ovog proljeća nam kreće obnova krovišta na kući, a s obzirom na to da je to veliki zalog, neće nam ostati vremena za ostale kućne radove, možda iduće godine.  

Mirjana Murk
Mirjana Murk

Ivana Mustač, Mačkovec – Krenuli smo već s obnovom dječje sobe za našeg sina. Sad je idealno vrijeme da se sve uspije posušiti i provjetriti.

Ivana Mustač
Ivana Mustač

Gordana Horvat, Čakovec – Gradski sam podstanar pa onda generalno nemam baš puno građevinskih radova, ali zato rado pomažem prijateljici koja ima veliki vrt.

Gordana Horvat
Gordana Horvat

Dejan Žganec, Mursko Središće – Ove godine radimo adaptaciju kuće i obnovu unutarnje garniture namještaja. To podrazumijeva i kompletno bojenje zidova koje radim sam, a za neke teže pothvate zovem majstore.

Dejan Žganec
Dejan Žganec

Anamarija Krznar, Goričan – Trenutno nemamo u planu obnovu kuće, ali zato čim je ljepše vrijeme, radove selimo u vrt, dvorište i okućnicu.

Anamarija Krznar
Anamarija Krznar

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar