ANKETA pod vurom: Kamo planirate na godišnji odmor?

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

Dolazi vrijeme ljetnih godišnjih odmora pa smo istražili kako i gdje Međimurci putuju. Međimurci su se zasitili godišnjih odmora na Jadranu. Osim toga taj vid ljetovanja je kod nas jako poskupio u usporedbi s putovanjem preko agencije. Često građani odabiru daljnje destinacije kako bi upoznali nove kulture, te imali aktivni odmor. Građani u našoj anketi imaju podijeljeno mišljenje oko odlaska na godišnji odmor. Dok jedni i dalje vole ljetovati na Jadranu, drugi odlaze na daleka putovanja.

Zrinko Kutnjak, Čakovec – Baš dogovaram nekakav nastup u Aziji, tako da ću ove godine spojiti posao i odmor. Planiram ići u Kinu. Inače volim putovati, a nekad bi čak prije odabrao Sloveniju i planinu neko klasično ljetovanje na Jadranu.

Alija Mujezinović, Čakovec – Preferiramo daljnja putovanja. Jadran je već cijeli ‘’pročačkan’’. Radimo inače u Austriji, ali ove godine planiramo ići u Kretu. Tako da volimo ići malo dalje od naše Hrvatske.

Karolina Horvat, Čakovec – Volim oboje, Jadran kao i daljnje destinacije imaju svoje čari.  Ovisi o raspoloženju i financija. Ove godine ipak planiramo ići malo dalje od Hrvatske, a cijena će biti slična kao da smo na Jadranu.

Laci Gujaš, Mađarska – Većinom idemo na Jadran, ali ne odbacujemo ako imamo drugu mogućnost. Prošle smo godine bili na Kanarskim otocima. Nije bilo toliko skupo, ako pogledamo s avionskom kartom slično bi nas koštalo da smo bili na Jadranu. Jedini dodatan trošak nam je bio rent a car.

Nina Carević Novak, Kuršanec – Volimo putovati šire, nije to više onaj klasični ljetni odmor. Baš smo razgovarali da radije izaberemo nekakvo daleko putovanje, dižu cijene kod nas pa nam se više isplati vidjeti i upoznati nešto novo.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar