ANKETA pod vurom: Kakve su prognoze Međimuraca za svjetsko nogometno prvenstvo?

Svjetsko nogometno prvenstvo, koje se održava u Rusiji, već je stiglo do osmine finala. Prolazom Hrvatske nakon pobjede Danske (4:3) u penalima, u cijeloj zemlji, pa tako i u Međimurju vlada nogometna euforija i groznica. Pitali smo građane kako su zadovoljni s igrom Vatrenih te koje su njihove prognoze za pobjedu. Većina očekuje zlato, oni skromniji srebro, a ima i onih koji ipak Francuze smatraju favoritima za pobjedu.

Antonija Sklepić, Belica – Dečki odlično igraju i mislim da imamo šanse da dođemo u finale. Ova zadnja tekma protiv Danske nas je koštala živaca, ali važna je pobjeda. Prognoza za utakmicu protiv Rusije je 1:0 za nas.

Antonija Sklepić
Antonija Sklepić

Rafael Ramić, Železna Gora – Trenutno mislim da imamo šanse osvojiti nogometno prvenstveno i za sad dobro igramo. Odlična smo ekipa, a za prognozu je teško reći jer igramo protiv Rusa koji su isto jako dobri. Sve u svemu, imamo igru u nogama i možemo očekivati najbolje.

Rafael Ramić
Rafael Ramić

Mirko Krčar, Nedelišće – Zadovoljan sam za sad, a zadnja tekma možda nije bila najbolja igrački, ali zato pobjeda da. Mislim da će Francuska igrati u finalu s Belgijom, ali Francuzi nose kući zlato.

Mirko Krčar
Mirko Krčar

Anelo Galešić, Čakovec – Za sad sam vrlo zadovoljan jer godinama vodimo bitku s ulaskom u osminu finala i mislim da nam se konačno osmjehnula sreća. Nakon svih muka, mislim da smo prošli najgore koje će nam donijeti pobjedu.

Anelo Galešić
Anelo Galešić

Stjepan Janušić, Belica – Prvenstvo nas je koštalo živaca, pogotovo zadnja utakmica protiv Danske. Moja prognoza za utakmicu protiv Rusije su ili penali, ili 2:1 za naše. Za zlato nisam siguran, ali srebro bude sigurno.

Stjepan Janušić
Stjepan Janušić

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar