Anketa pod vurom: Jeste li za javne ili privatne prosidbe?

Veljača je mjesec zaljubljenih i popularnog Valentinova, vrijeme kad najviše parova odlučuje svoju vezu okruniti prosidbom i brakom. Muškarci, kako bi svoju buduću zaručnicu zaprosili na savršen način, puno vremena posvećuju kupovanju prstena, ali i planiranju same izvedbe prosidbe. Građani su složni kako je sam čin zaruka privatna i intimna stvar svakog para, ali ljepše polovice su se složile kako bi pristale i na javnu prosidbu, recimo na koncertu.

Monika Žignić, Mihovljan- Po meni je bolje da je prosidba intimnija, javnoj prosidbi nikad nisam svjedočila, a da se meni dogodi vrlo vjerojatno bih pristala ako je u pitanju prava osoba.

Monika Žignić
Monika Žignić

Milena Ružman, Prelog- Dečko me još nije zaprosio, ali bilo bi mi svejedno je li u pitanju javna ili privatna prosidba, pristala bih u bilo kojem pogledu.

Milena Ružman
Milena Ružman

Viktorija Pšag, Cestica- Smatram da je to privatna stvar koja bi se trebala dogoditi u četiri zida. Naravno, ovisno o situaciji, vrlo vjerojatno bih pristala i da je u pitanju javna prosidba na nekom koncertu.

Viktorija Pšag
Viktorija Pšag

Ivo Vidović, Mihovljan- Teško bi mi pala javna prosidba, mislim da za to treba puno hrabrosti i imao bi tremu. Pa prema tome biram privatnu prosidbu, a način bi bio da joj se prišuljam.

Ivo Vidović
Ivo Vidović

Alenka Žerjav, Savska Ves- Definitivno sam pobornik privatnih zaruka, jer je to trenutak intime dvoje ljudi koji bi se trebao dogoditi na neki romantičan, a opet jednostavan način.

Alenka Žerjav
Alenka Žerjav

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar