ANKETA pod vurom: Hoće li Darko Horvat gledati međimurske interese?

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

Nakon ostavke Martine Dalić na mjestu ministrice gospodarstva, predsjednik Vlade Andrej Plenković krenuo je u potragu za adekvatnom zamjenom.

Međimurski HDZ-ovac Darko Horvat u Saboru je nedavno potvrđen za ministra gospodarstva. Pitali smo građane što misle o Međimurcu za ministra, te se većina složila kako je to odlično za sjever Hrvatske jer će se netko moći zauzeti za naš kraj. Neki su rekli da bi bilo dobro da bude više ministara iz Međimurja jer, kako kažu, ipak smo mi marljiv narod.

Nataša Kretić, Čakovec – Sigruna sam da će Darko Horvat biti ministar koji će konačno gledati međimurske interese.

Nataša Kretić
Nataša Kretić

Bojan Jurišaga, Čakovec – Da, dobro je za Međimurje i zavrjeđujemo da imamo ministra. Poznavajući njega, vjerujem u to da će gledati naše interese, možda ne odmah sutra, ali u skoroj budućnosti sigurno.

Bojan Jurišaga
Bojan Jurišaga

Nataša Hudoletnjak, Gornji Kuršanec – Bilo bi dobro da imamo ministra, ne pratim baš politiku, ali vrlo vjerojatno bude se izborio za naše Međimurje.

Nataša Hudoletnjak
Nataša Hudoletnjak

Katarina Mraković, Selnica – Živim u Njemačkoj tako da ne znam pravu situaciju, jedino ono što uspijem iščitati. Premda mislim da bi bilo dobro da imamo i više ministara iz Međimurja jer smo mi vrijedni i marljivi ljudi.

Katarina Mraković
Katarina Mraković

Franjo Carović, Totovec – Ne pratim baš previše politiku, ali ono što znam je da bi bilo dobro da imamo ministra iz našeg kraja. Nisam siguran, ali vrlo vjerojatno će se zauzeti za Međimurje.

Franjo Carović
Franjo Carović

FOTO: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar