Anketa pod vurom: Gdje Međimurci šopingiraju?

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

Galerija Sjever 2 otvorila je svoja vrata Međimurkama i Međimurcima koji će sad imati veće mogućnosti za šoping na lokalnom području. Groznica je zavladala na opće veselje građana, a pitali smo ih gdje najviše vole kupovati. Složni su oko činjenice da se nekad više hodalo u kupovinu u Sloveniju, Mađarsku ili Austriju zbog cijena, kao i većeg odabira. Danas ipak kupuju i u Čakovcu, dok zbog nekih trgovina idu i do Varaždina ili Lendave.

Stanka Čavlek, Prelog – Ovisno o tome što kupujem, idem i na druge lokacije osim Čakovca, recimo Varaždin ili Zagreb. Prije sam znala ići u Austriji ili Sloveniju, ali sad kad se otvorila Galerija Sjever 2, sigurno ću tu hodati. Najviše me zanimaju stvari za trudnice.

Stanka Čavlek
Stanka Čavlek

Ljiljana Rešetar, Čakovec – Mi kupujemo samo na području Međimurske županije jer podržavamo domaće. Zadovoljna sam s novom Galerijom Sjever i planiram ići na otvorenje, nemamo još viziju, ići ćemo svugdje po malo.

Ljiljana Rešetar
Ljiljana Rešetar

Jelena Čonkaš, Prelog – Kupujem na području Čakovca i sretna sam jer se otvara Galerija Sjever 2. Sigurno budemo imali veći izbor za kupovinu jer nekih trgovina nije bilo pa sam često morala ići u Varaždin, što se nadam da sad neće biti previše potrebno.

Jelena Čonkaš
Jelena Čonkaš

Helena Strahija, Prelog – Nekad se više išlo u kupovinu preko granice, primjerice Mađarsku i Sloveniju. Mislim da ipak u novoj Galeriji Sjever nedostaje ponude odjeće i obuće, puno je dućana kućne potrepštine.

Helena Strahija
Helena Strahija

Mladen Zemljić, Pribislavec – U kupovinu najviše idem u Galeriju Sjever i ostale trgovine za ‘špeceraj’. Naravno, kad se ukaže potreba, idem u Varaždin ili Lendavu, ovisno o stvarima koje kupujem.

Mladen Zemljić
Mladen Zemljić

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar