ANKETA pod vurom: Bilo u obliku bonova ili novaca, Međimurci dobili uskrsnice!

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

Kako bi blagdanski stol na Uskrs bio opremljen finim šunkama, jajima i francuskom salatom pobrinule su se brojne tvrtke na području Međimurske županije koje su svojim radnicima osigurale uskrsnice. Većina građana dobila ih je u novčanom obliku, dok su neki dobili bonove koje mogu potrošiti u trgovini. U svakom slučaju, građani su zadovoljni, jer kako su i sami rekli, bolje išta nego ništa.

Jan Kočila, Jurovec- Dobio sam uskrsnicu ove godine, dio u novčanom obliku, ali i bon za trgovinu. Još nisam uspio potrošiti, ali nisam ni siguran na što konkretno. Najvjerojatnije dio za blagdanski stol i obitelj, a novac stavim na štednju.

Jan Kočila
Jan Kočila

Vlado Štampar, Palovec- Zadovoljan sam s uskrsnicom ove godine, a dobio sam 500 kuna u obliku novca, što smatram da je odlično uz redovnu plaću. Planiram ju potrošiti za blagdanski stol, da se svi fino najedemo.

Vlado Štampar
Vlado Štampar

Višnja Horvat, Čakovec- Uskrsnicu, s kojom sam zadovoljna, sam već uspjela potrošiti jer se unaprijed treba pripremiti za blagdanski stol. Dodatni novci su uvijek dobrodošli, pogotovo u vrijeme praznika.

Višnja Horvat
Višnja Horvat

Samanta Grbavec, Vratišinec- Ovaj Uskrs sam na porodiljnom tako da uskrsnicu nisam dobila. Inače uvijek dobijemo, ali ove godine je malo drugačija situacija.

Samanta Grbavec
Samanta Grbavec

Silvija Tkalec, Nedelišće- Dobila sam uskrsnicu kao i svake godine i naravno da sam zadovoljna. Potrošit ću je na obitelj i blagdanski stol, a stigla je u novčanom obliku.

Silvija Tkalec
Silvija Tkalec

FOTO: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar