Ana Vrbanec i nadalje predsjednica udruge žena Zlatne ruke

zlatne ruke izborna skupstina (6)
Članice udruge Zlatne ruke predstavile su i svoje nove košulje svijetlo sive boje

Udruga žena Zlatne ruke Čakovec održala je izbornu skupštinu. Izvješće prenosimo u cijelosti:

Godišnja skupština je prigoda da se rezimiraju aktivnosti i zbroje postavljeni zadaci i ostvareni ciljevi.

Redovnu Izbornu skupštinu Udruga žena za očuvanje tradicije i kulturne baštine ZLATNE RUKE Čakovec održala je u četvrtak 17. siječnja.

U Izvještaju rada za proteklo razdoblje  predsjednica je iznjela sve aktivnosti provedene u  prethodnoj godini, podnjela Financijsko izvješće, predložila Program rada za novi mandat od dvije godine i financijski plan za 2019. godinu.

Izabrana je i potvrđena dosadašnja predsjednica Ana Vrbanec. Također je  izabrana j i potvrđena dosadašnja tajnica Katarina Gašparić.  Nova zamjenica predsjednice je

Katarina Kovačić a nova blagajnica je Jadranka Almasi.  

Upravni odbor broji 11 članica. Iz zdravstvenih razloga dosadašnje 3 članice  zamjenjene su izborom  novih članica. Novoizabrane članmice UO su:  Ana Drvenkar Brezničar, Verica Lipović i Vesna Štefulj.

Nadzorni odbor od 3 člana ostao je nepromijenjen; Terezija Halonja, Ana Kolarić i Marija Žišković koja je i u novom mandatu predsjednica NO.

Pet članica je dobilo priznanje i crvenu ružu za aktivan desetogodišnji rad u Udruzi i 2 članice priznanje i ružu za petogodišnji aktivan rad u Udruzi.

U svečanim prigodama članice Udruge do sada su nosile prsluke boje mladog graška. Na ovoj skupštini predstavile su se u novim košuljama svjetlo sive boje.

Nakon službenog dijela družile su se s gostima i uzvanicima uz delicije vlastite izrade. Bilo je svečano profesionalno i na kraju vrlo lijepo i ugodno. Poželimo im zdravlje i elan za rad u novom mandatu.

zlatne ruke izborn

Ostavi komentar