Ana Ude pokazala preslatku Evu te uputila važnu poruku ženama i majkama

Ana Ude Eva Ude
Prvi Majčin dan Ane Ude s Evom

Naš olimpijski osvajač medalje Filip Ude i njegova supruga Ana u utorak, 9. svibnja, postali su roditelji kćeri Eve.

Mala Eva rođena je u Zagrebu zbog komplicirane trudnoće, ali porod je prošao dobro.

>> Naš olimpijski osvajač medalje Filip Ude danas postao otac male Eve!

Ana Ude je na Facebook profilu MakeupByAna svog posla objavila fotografije sebe i Eve uz inspirativnu poruku povodom Majčinog dana.

Evo kakvu je poruku uputila Ana Ude:

Dugo se ne javljam, znam. One koje znaju da sam prije nekoliko dana rodila vjerojatno razumiju. I dalje se svaki dan sjetim na vas, na ovu stranicu i na dio sebe toliko velik koji živi za ovaj posao. Posao koji se bavi vanjštinom i kojeg neki smatraju toliko nepotrebnim.

Prije godinu dana na današnji dan imala sam prekrasne duge nokte, osunčan ten, frišku frizuru, počupane obrve, izdepilirane noge i barem neki lagani dnevni makeup na licu. Naravno da to ne smatram ispraznim, zbog toga sam se bolje osjećala i sigurno bolje funkcionirala u svakodnevnom životu. Radila sam to i za druge i tisuću puta se uvjerila kako mala promjena na nečijem licu može donijeti ogromno zadovoljstvo i time potaknuti svašta dobro.

Danas mi je treći dan kod kuće s mojom Evom. Kosu sam zadnji put na dvije sekunde počešljala jučer ujutro, podočnjaci su mi do brade, nosim trudničke tajice i nju u naručju i upravo sam ugledala svoj odraz u ogledalu. Nikad si nisam bila ljepša. Uopće me to nije sram reći. I dalje ću se šminkati i prvom prilikom skoknuti na nokte i šišanje i objaviti povremeni selfie, ali nikad više se bez svega toga neću osjećati manje lijepom. Jer ću uvijek biti MAMA!

Sretan vam Majčin dan, lijepe, najljepše moje!!!  

Foto: MakeupByAna/Facebook

Ostavi komentar