Ana Rucner i Davor Dretar Drele pridružili se zvjezdanoj humanitarnoj obitelji

Smijeh do suza i vesela atmosfera na današnjem snimanju humanitarnog kalendara Velike i male zvijezde za pomoć djeci sa sindromom Down.

Zvijezde Davor Dretar Drele i Kaja kliknuli su na prvu, spojila ih je ljubav prema jegeru i špeku. Uz obilje šala na račun toga što je umjesto gemišta za potrebe snimanja morao piti mlijeko, popularni je Drele istaknuo kako su ovakvi projekti od iznimne važnosti ne samo kako bi se prikupio novac i osiguralo djeci s teškoćama u razvoju sve što je potrebno, već i kako bi se senzibilizirala javnost.

„Nastojim uvijek biti dio ovakvih divnih priča no žao mi je što mi svakodnevne obveze ne dopuštaju da se uključujem onoliko koliko bih htio, a to je još više i još češće.” Bez razmišljanja je Drele prihvatio ulogu voditelja promocije kalendara „Velike i male zvijezde” koja će se 30. studenog održati u Čakovcu.

Ljubav na prvi pogled rodila se i između Ane Rucner i male Mirne. Spremno su pozirale, pa čak i zasvirale. Ana je Mirnu uvela u čarobni svijet violončela i bez razmišljanja joj dopustila da zasvira na njezinom dragocjenom instrumentu. Mirna se odlično snašla i beskrajno je uživala.

„Djeca su Božja stvorenja, rekla nam je Ana nakon vrlo emotivnog snimanja i dodala kako je zahvalna što je dio ove lijepe priče. „Kad ih vidim tako predivne, tako bespomoćne, ne mogu nego učiniti sve da im pomognem.” istaknula je Ana Rucner i dodala kako ovo zasigurno nije posljednje druženje s novim prijateljima sa sindromom Down u Čakovcu.

Foto: Vjeran Žganec Rogulja

Ana Rucner
Ana Rucner i Mirna

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE