Alkemija zvuka i pokreta u Kreativno edukativnom centru Murai

U subotu, 1. listopada u 15:30 sati, u Kreativno edukativnom centru Murai u Pleškovcu, održat će se jedinstvena glazbena radionica “Alkemija zvuka i pokreta”.

Što vas očekuje?

Jam session uz glazbu biljaka i program “Alkemija zvuka i pokreta” vodit će, kroz puna dva sata, Melita Lovričević i Willem Miličević koji djeluju zajedno pod nazivom Fragmented 2.

Za polaznike su osmislili sudjelovanje u grupnoj improvizaciji kroz pjevanje, sviranje i slušanje te izražavanje vlastitog glasa, glazbe i stava kroz nedefinirane obrasce ponašanja i muziciranja, spajanje organskog i tehnologije te pružanjem “živog iskustva” nakon, kako kažu, ere digitalnih privremenih rješenja.

Dobrodošli su svi zainteresirani, bez obzira na glazbeno predznanje, a tijekom radionice će imati priliku doživjeti glazbu biljaka, pjevati, svirati ponuđene instrumente, izražavati svoje emocije i ideje, ispričati glazbene priče, osmisliti pjesme i sl. Ukoliko želite dodatno začiniti i upotpuniti svoje iskustvo, slobodno ponesete i vlastiti instrument!

OVDJE možete saznati još informacija! Vidimo se u subotu!

Ostavi komentar