Alenu Šoparu nagrada za osobu godine, a nagrađeni i najsportaši i rekreativci u Murskom Središću

Alen Šopar, poljoprivrednik iz Murskog Središća je dobio priznanje za osobu godine

Uz Svetu Barbaru koja se posebno slavi u Murskom Središću nagrade primili Alen Šopar, osoba godine i najsportaši  u 2021. godini.

Nagradu za sportaša godine dobio je Mensur Rošić iz Sportskog ribolovnog društva „Mura“, dok je sportašica godine Zala Bedić iz Mažoretkinja Murskog Središća. Nagradu za sportsku momčad godine dobila je seniorska ekipa SRD Mura iz Murskog Središća. Nagradu za rekreativku godine dobila je Anica Varga iz USR Sport za sve Mursko Središće, a nagradu za rekreativca godine Zvonko Horvatić iz Murskog Središća. Nagradu za osobu godine dobio je uspješni poljoprivrednik koji već godinama radi na usavršavanju i edukaciji, Alen Šopar iz Murskog Središća, koji se u ime svih nagrađenih i obratio okupljenima.

Nagrade dobitnicima su uručili gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak, predsjednik Gradskog vijeća Grada Mursko Središće Miljenko Cmrečak, državnik tajnik Ministartva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac i izaslanik Predsjednika Hrvatskog sabora i saborski zastupnik Ljubomir Kolarek.

Ostavi komentar