Akcijska cijena u Autoškoli Prilok, već od 3960kn

10 razloga zašto upisati Autoškolu Prilok

Autoškola Prilok lagano korača prema 20 godina uspješnog rada i postojanja. Kroz ovu autoškolu prošlo na tisuće kandidata koji su usvojili prva znanja vožnje ili su nadopunjavali svoje postojeće kategorije u vozačkoj dozvoli. Zajedno sa svojim kandidatima škola je rasla i razvijala se kako kvalitetom osposobljavanja tako i voznim parkom, pa se stručnošću danas nametnula kao vodeća autoškola u Međimurju, prepoznatljiva po kvaliteti obuke, koja rezultira najboljom prolaznosti na ispitima.

Donosimo 10 razloga zbog kojih je dobro upisati Autoškolu Prilok:

  1. Jedina autoškola u Hrvatskoj koja upisuje polaznike u apsolutno sve kategorije: AM, A1,A2, A, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1 i D.
  2. Polaznici mogu izabrati vozila za obuku između 5 klasa i 7 različitih marki vozila. Naime vozni je park prilagođen ukusu i željama svakog polaznika, pa tako za obuku B kategorije možete birati  između čak 10 vozila, 7 različitih marki (VW, BMW, Seat, Škoda,Renault, Ford i Aud) i čak 5 klasa: gradska mini klasa gradska klasa, viša srednja klasa, i SUV.
  3. Svi koji žele naučiti voziti kamion ili kamion s prikolicom (C i CE kategorije) u Autoškoli Prilok učiti će voziti na najvećem kamionu za obuku u Hrvatskoj, marke MAN TGX.  Pošto se radi o profesionalnim kategorijama po položenom vozačkom možete tražiti posao sigurni da ste dobro naučili voziti i da ćete se lako prilagoditi bilo kojem kamionu kod poslodavca. 
  4. Najbolja prolaznost kandidata koja proizlazi iz tri tjedna učenja propisa i odvoženih svih 35 sati vožnje za B kategoriju.
  5. Kvaliteti pridonosi i konstantan i najveći broj instruktora u regiji. U Priloku ste brzo na redu jer čak devet instruktora obučava kandidate: Ingrid Novak iz Vukanovca (B kategorija), Vanja Štuhec iz Varaždina (AM, A1, A2, A, i B kategorije), Tea Sokač  (AM, A1, A2, A, i B kategorije), Martina Šikač (B kategorija), Barbara Kacun ( B kategorija), Miroslav Vrhaj (B kategorija), Neno Vađon (B kategorija), te Antonio Habuš i Josip Fabić koji obučavaju sve kategorije. Josip Fabić je ujedno i stručni voditelj i predavač prometnih propisa.
  6. Jedina autoškola u županiji koja nudi mogućnost polaganja vozačkog ispita B kategorije na vozilu s automatskim mjenjačem. U tu svrhu kupljen je Audi Q3 automatik, na kojem postoji i mogućnost obuke osoba s invaliditetom. Automobil je također odličan za kondicijsku vožnju, koja je sve traženija na tržištu.
  7. Imaju moderno vlastito prometno vježbalište, najveće u sjeverozapadnoj Hrvatskoj za obuku kandidata.
  8. Svakom polazniku poklanjaju „paket sigurnosti” koji se sastoji od maske i rukavica, kako bi i u ovo vrijeme korone svi polaznici bili sigurni.
  9. Sve informacije o početku predavanja, ispitima i postignućima dostupne su i na FB profilu Autoškole Prilok koji prati preko 2.300 pratitelja.
  10. Prilagodili su se situaciji na tržištu uzrokovanoj pondemijom korone, te kako bi i dalje bili dostupni novim polaznicima, zadržali su  prepoznatljivu kvalitetu i složili najbolju cijenu, koja sada iznosi već od 3.960 kuna za obuku B kategorije.

Sve ostale informacije možete dobiti putem tel./fax:040/645-355, mob.: 091 491 0530 , poslati e-mail na: [email protected] ili jednostavno postavite upit na FB profil  Autoškola Prilok. (S. Zorković, foto: Z. Vrzan)

 

Ostavi komentar