AGLOMERACIJA MURSKO SREDIŠĆE: Priključenje besplatno osim dijela od kuće do šahta

Gradsko vijeće Grada Mursko Središće je na svojoj sjednici u srpnju 2018. godine donijelo Odluku o priključenju na komunalne i vodne građevine temeljem koje su Međimurske vode s korisnicima potpisale ugovore o priključenju na aglomeraciju.

Priključenja su za sve postojeće korisnike kanalizacijskog sustava u cijelosti besplatna i na teret EU projekta osim dijela od kuće do šahta. Pozicija samog priključenja određena  je temeljem dogovora između predstavnika Međimurskih voda, koji su prilikom potpisivanja ugovora izlazili na teren, i vlasnika objekta. Potpisivanje ugovora preostalo je još samo s vlasnicima objekata na području samog grada Mursko Središće.

Nakon brojnih sastanaka s Međimurskim vodama kako bi stvari lakše išle svojim tokom i nakon što su provedeni natječaji i završen žalbeni proces ovih će se dana odabrati izvođači za aglomeraciju Mursko Središće. Za aglomeraciju Mursko Središće pristiglo je šest žalbi koje su bile vezane uz cjevovode te su iste odbijene te postoje dva ozbiljna ponuđača.

S obzirom što više nema prepreka vrlo brzo će se ugovoriti radovi te će isti započeti negdje u ljeti.

izvor: Mursko Središće

 

 

 

 

Ostavi komentar