A.R.M. dizajn novi trend na sceni: Osebujne haljine za mršavice i plus size modele!

Haljina Eva- Svaka djevojka u ormaru treba imati jednu malu crnu haljinu
Haljina Eva- Svaka djevojka u ormaru treba imati jednu malu crnu haljinu

Mladi hrvatski brend A.R.M dizajn zavladao je modnim svijetom na čelu s ekonomisticom Ivanom Pozvek koja je svoju dugogodišnju ljubav prema šivanju i dizajnu odlučila pretvoriti u hobi!

Ideju je razvila sa svojom prijateljicom i zaštitnim licem brenda Tanjom Borko, a trenutna lokacija je u Dunjkovcu. Moda i dizajn Ivanu su privlačili od kad je bila djevojčica, ali ju je život odveo u nekim drugim smjerovima. Pred dva mjeseca odlučila je krenuti u modnu avanturu koja je iznjedrila prekrasne haljine koje svojim unikatnim stilom odišu jednostavnošću i elegantnošću.

– Haljine su jednostavnijeg stila, ali se mogu nositi i u svečanijim prilikama ovisno o kombinaciji s cipelama. Imamo više modela koji se kreću od ležernijih do strukiranih, a prednost je da su prilagodljive za sve tipove – poručila je Ivana Pozvek.

Kolekcije se kreiraju ovisno o godišnjem dobu pa tako u ljetnim mjesecima prevladavaju žarke i veselije boje, dok su za zimu primjerenije one zagasite i malo tamnije. Želje su različite, zato je razvijeno preko 20 vrsta haljina koje se kreću od malih do plus size XXL brojeva. Ivana ističe kako je vrlo važan materijal, od kojeg koristi pamuk i elastin koji se lako održava i prilagođava ženskoj figuri tijela.

– Odaziv je već u samim počecima velik, a naš zajednički cilj je da haljine mogu nositi različiti tipovi djevojki, ne ovisno o broju godinu ili veličini. Također, prilagodljive su i cijene koje si većina može priuštiti – kaže Ivana koja je svoj brend nazvala po prvim slovima imena svojih sinova. 

Haljine možete pronaći na web shopu arm-dizajn.com ili na Facebook stranici A.R.M dizajn

Ostavi komentar