„67 JE PREVIŠE“: Svaki četvrti žitelj Međimurske županije je za referendum!

Dio volontera inicijative „67 je previše“ za Međimursku županiju
Dio volontera inicijative „67 je previše“ za Međimursku županiju

Prema prvim neslužbenim rezultatima u Međimurju je prikupljeno 22.336 potpisa potpore sindikalnoj inicijativi „67 je previše“!

U subotu, 11. svibnja 2019. godine, nešto poslije 21 sat zatvoren je i posljednji štand na području Međimurske županije, onaj u Čakovcu na Trgu Republike, za prikupljanje potpisa za referendum “67 je previše”, čime je završena uspješna akcija prikupljanja potpisa potpore građanskoj inicijativi „67 je previše“.

Od srca zahvaljujemo svim Međimurkama i Međimurcima, na iskazanoj solidarnosti i svesrdnoj podršci koju su pružali našoj inicijativi tijekom prikupljanja potpisa. Upravo na tragu 22.336 prikupljenih potpisa podrške, više je nego jasno da je Međimurje za referendum, ističu u Koordinacijskom odboru „Inicijative „67 je previše“ za Međimursku županiju.
Nadalje napominju, kako 22.336 prikupljena potpisa građana ustvari predstavlja potporu skoro 25% građana Međimurja s pravom glasovanja, ili drugim riječima: svaki četvrti žitelj Međimurske županije je ZA REFERENDUM!

Neposredno prije subotnjeg završetka prikupljanja potpisa, na štandu u Čakovcu, na Trgu Republike ispred Doma sindikata, okupio se dio volontera i aktivista građanske inicijative „67 je previše“ s područja Međimurske županije te zajedničkom fotografijom ovjekovječili „svečani završetak“ prikupljanja potpisa u Međimurju, uz prigodnu zahvalu otisnutu na plakatu: „HVALA VAM DRAGE MEĐIMURKE I MEĐIMURCI“

Članovi Koordinacijskog odbora inicijative „67 je previše“ za Međimursku županiju i ovom prilikom zahvaljuju svim volonterima i aktivistima koji su svojim nesebičnim radom i aktivnostima doprinijeli ostvarenju zajedničkog nam cilja.
Naravno, zahvalu upućujemo i svim medijima u Međimurju, koji su svojim objavama vijesti o događanjima u organizaciji inicijative „67 je previše“ pokucali na vrata svakog doma i informacije učinili dostupnima svima nama. Hvala Vam! – ističe u svojoj zahvali Koordinacijski odbor inicijative „67 je previše“ za Međimursku županiju.

Ostavi komentar