4. HNL: U golijadi Omladinac bolji od Međimurca, Nedelišće poraženo u Ivancu, Preložani konačno do pobjede

U subotu su odigrane dvije utakmice 11. kola u 4. HNL Čakovec-Varaždin.

U međimurskom derbiju u Novom Selu Rok prava golijada, oko 300 gledatelja u dinamičnoj utakmici vidjelo je šest golova. Omladinac je u roku tri minute dao dva gola favoriziranim gostima. Prvi gol djelo je japanca Ryota u 15. minuti , a Drk povećava lob udarcem na 2:0. Međimurec smanjuje golom Kosa, a pet minuta prije odlaska na odmor Meglić povećava na 3:1. U drugom dijelu pritisak gostiju nije urodio plodom, a nakon gola Topleka u 80. minuti sve je bilo riješeno. Gosti samo smanjuju na 4:2 golom Treske.

Nedelišće je poraženo u Ivancu 2:1 od Ivančice. Nakon promašaja Juraka u 24. minuti iz kaznenog udarca na odmor se odlazi bez golova. U nastavku nakon što je Vukman doveo u 60. minuti domaćine u vodstvo Kirić devet minuta kasnije poravnava na 1:1. Pobjedu je Ivančica osigurala pet minuta prije kraja golom Božaka iz kaznenog udarca.

U svom nedjeljnom prijepodnevnom terminu Sloga je ugostila Mladost(SM) s kojom je podijelila po bod. Sloga je povela u prvom dijelu golom Bakse, a u drugom poluvremenu iznednačio je Nađ.

Još dvije utakmice završile su tim rezultatom. U Domašincu posljednji Zelengaj iznenadio je Dinamo i poveo 0:1. Pred kraj golom Krznara domaći dolaze do boda.

Na vrućem terenu u Nedeljancu palovečki Dinamo uspio je uzeti bod golom Nađa.
Nakon sušnih šest kola Mladost Komet upisala je pobjedu i to uvjerljivo u Jalžabetu. U 0:4 pobjedi istaknuo se Isaki koji je postigao dva gola, a po jedan su dali Yuma i Golubić. (md)

Rezultati

Omladinac – Međimurec 4:2, Ivančica – Nedelišće 2:1,
Sloga – Mladost (SM) 1:1, Dinamo (D) – Zelengaj 1:1 Dubravka Zagorac – Mladost Komet 0:4, Nedeljanec – Dinamo (P)1:1, Jalžabet – Bednja 0:0

Ostavi komentar