3.Dani smijeha u CZK-u: Dijelimo ulaznice za komediju “Pod hitno na hitnu” 6. prosinca!

pod hitno na hitnu czk

Kazališna manifestacija 3.Dani smijeha u Čakovcu odvijat će se od 05. do 08. prosinca u Centru za kulturu Čakovec.

U ovo predblagdansko vrijeme, u Čakovec dolaze hit komedije KEREKESH TEATRA i Lude kuće iz Zagreba.

Manifestacija „3. Dani smijeha u Čakovcu“ započinje 05. prosinca u 20,00 sati izvedbom najnovije komedije Kerekesh Teatra „POD HITNO NA HITNU“ u režiji Ljubomira Kerekeša, koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom! Pacijenti u čekaonici Kerekešove “Hitne” imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu.

Zbog velikog interesa publike predstava će biti odigrana i 06. prosinca u 20,00 sati

Nagradnjača - besplatne ulaznice

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Dan nakon toga, 07. prosinca u 20,00 sati, Dani smijeha donose “SAMO PREKO NJEGA MRTVOG” komediju iz Lude kuće koja je prošle godine bila prva rasprodana u Čakovcu. Rene Bitorajac i Jan Kerekeš su slučajni susjedi koji su slučajno ušli u jednu garažu u kojoj leži mrtav čovjek. Garaža izgleda kao casino, ima se tu i za popit, ima i nešto droge, novca. Baš im je lijepo u garaži. “Sused, oćemo pozvat policiju?”

Zadnji dan, 08. prosinca u 20,00 sati, dolazi najveći jubilej kazališne predstave u povijesti Hrvatske. Ljubomir Kerekeš će obući kostim i postati “DIMNJAČAR” po 1300. put.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec ili putem interneta: http://ulaznice.czk-cakovec.hr/ulce/ulaznice.php, a cijena ulaznice iznosi 70 kuna.

Ostavi komentar