13. Vatrogasni kup Dalmacije: Odlično 2. mjesto osvojila ŽB ekipa DVD-a Vučetinec!

Vatrogasna zajednica Splitsko – dalmatinske županije u suradnji s HVZ-om i DVD-om Sinj u subotu 27. travnja organizirala je svoj 13. VATROGASNI KUP DALMACIJE i 1. kolo Kupa HVZ za seniorske ekipe, koji se održavao na Športskom centru „ Ivan Poljak – Sokol i Andrija Alčić“ s početkom u 10,00 sati.

Natjecanje se provodilo u skladu s odredbama Pravilnika o provedbi vatrogasnih natjecanja za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice te je u isti i uvršteno.

Na natjecanju se izvodila jedna vježba i štafetna utrka bez prepreka, a natjecatelji su bili razvrstani u slijedeće kategorije:
– Muški A”, Muški “B”, Žene “A”, Žene ”B”, JVP/ MA i JVP/ MB. Za sve natjecatelje učesnike natjecanja (po trećinama) izrađene su prigodne medalje (zlatne, srebrne i brončane), pehari za 1., 2. i 3. mjesto u kategorijama, diplome za osvojeno mjesto i prijelazni pehari.

VZ Međimurske županije predstavljali su ekipe DVD-a Macinec i DVD-a Palinovec u kategoriji MA ekipa, DVD-e Mali Mihaljevec i DVD-e Vučetinec u kategoriji ŽB ekipa i DVD-e Čateks u kategoriji MB ekipa. Ekipe su se pripremale kroz razna natjecanja u zimskom periodu, dvoranskih natjecanja spajanja usisnog voda da bi svoje vještine, spretnost i spremnost pokazale na vanjskim natjecanjima.

U najjačoj konkurenciji MA ekipa nastupilo je 11 u kojoj je ekipa DVD-a Macinec zauzela 8. mjesto, a DVD-e Palinovec 7 mjesto, također 7. mjesto u MB kategoriji osvojio je i DVD Čateks Čakovec, a u ŽB kategoriji ekipa DVD-a Mali Mihaljevec osvojila je 4 mjesto, dok je odlično 2. mjesto osvojila ŽB ekipa DVD-a Vučetinec.
Na samome Kupu iz VZMŽ tehničko osoblje – suci bili su Mladen Kanižaj – GS i Damir Novak – S3.

Svim ekipama velike čestitke na osvojenim rezultatima i predstavljanju naše županije diljem lijepe naše.

Ostavi komentar