13. BIMEP u nedjelju 22. travnja: Prvi puta i T-shirt majice Biciklijade međimurskim putevima

najava BIMEP 2018 (1)
Alan Resman pozvao je sve zainteresirane neka uživaju u bicikliranju i ljepotama Međimurja

Najveća međimurska biciklijada poznata pod nazivom BIMEP održat će se u nedjelju 22. travnja. Bit će dio programa obilježavanja Dana Međimurske županije i Spomendana pogibije Zrinskog i Frankopana. Biciklijada međimurskim putevima održat će se po trinaesti put, danas je organizacijski odbor manifestacije “BIMEP 2018” odradio radni sastanak organizacije same manifestacij u Velikoj vijećnici Međimurske županije. Organizatori akcije su Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve” i Međimurska županija.

Tom prigodom Alan Resman je podsjetio javnost kako je BIMEP zamišljen kao jednodnevna sportsko-rekreacijska manifestacija koja se odvija na području cijelog Međimurja. Kao i dosad bit će 16 punktova gdje će se građani moći uključiti u manifestaciju. Tom prigodom sudionici će dobiti pečat o uključivanju na BIMEP ili o prolasku kroz određeno stajalište. Kao novost Resman je istaknuo kako će se sudionici BIMEP-a moći i po prvi puta kupiti prigodnu majci s oznakama ovogodišnje biciklijade BIMEP.

U provedbu manifestacije uključit će se Turistička zajednica Međimurske županije, gradovi i općine na području županije gdje će biti postavljeni ulazno/izlazni punktovi, Policijska uprava međimurska, Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije, Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije i Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec koje će osigurati 16 kompleta prve pomoći za punktove.

Svi sudionici pozvani su koristiti reflektirajuće prsluke, poštivati prometne propise te servisirati bicikle prije biciklijade. A ako se kakav kvar i dogodi osiguran je servis bicikala, koji će sa svojim vozilom obavljati tvrtke Beciklin iz Preloga i Chaky iz Nedelišća, dok je komplete za popravak guma osigurala trgovina Bike Point Radotić iz Čakovca.

Resman je pozvao sve ljubitelje biciklizma i rekreacije neka iskoriste nedjelju 22. travnja za druženje međimurskim putevima, rekreiraju se uživajući u prirodnim ljepotama Međimurja.

Ostavi komentar