10 zanimljivih karakteristika o osobama rođenima u listopadu: Romantičari, ali i poslovnjaci

Osobe rođene u listopadu vrlo su romantični, ali i vrlo odgovorni poslovni ljudi. Donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u listopadu.

 1. Sportski su nastrojene
Kao i osobe rođene u rujnu, osobe rođene u listopadu isto su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tijekom trudnoće izloženija ljetnim sunčevim zrakama, to će više pogodnosti vitamina D utjecati na njezino još nerođeno dijete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

2. Njihov je cvijet rođenja neven
Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cijenjena zbog svoje ljekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posjekotina, opeklina, rana i čak za ugriz ili ubod insekta.

3. Romantične su
Osobe rođene u listopadu vrlo su šarmantne te čine jako dobre romantične partnere. Njima vlada Venera, stoga one stvaraju sklad te su poznate kao “mirotvorci”.

4. Ili su vage ili su škorpioni
Oni koji su rođeni prije 24. listopada po horoskopu su vage. Uravnotežene i društvene osobe, dok su oni rođeni krajem mjeseca škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

5. Poslovno su orijentirane
Marljive su i odlučne te su vrlo poslovno orijentirane. Kada nešto započnu, to onda moraju i dovršiti.

6. Njihovo su kamenje rođenja opal i turmalin
Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi, one koji nose opal, a nisu rođeni u listopadu, snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Jako dugo žive
Ljudi koji su rođeni između rujna i studenog češće žive i više od 100 godina. No upravo oni koji su rođeni u listopadu imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

8. Karizmatične su

Osobe rođene u listopadu su jako karizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce. Upravo zbog svoje karizme osobe rođene u listopadu su jako popularne i svi žele biti njihovi prijatelji.

9. Iskrene su i cijene istinu

Osobe rođene u listopadu su jako iskrene i drže se istine. S njima ćete uvijek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Također, imaju “šesto čulo” za otkrivanje laži i nanjušit će ako prema njima niste iskreni. Budući da su ove osobe uvijek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.

10. Kreativne su

Osobe rođene u listopadu su kreativni umovi. Njihova kreativnost jako im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u 10. mjesecu uspješne na području umjetnosti i dizajna, piše zadovoljna.hr.

Ostavi komentar