Društvo potrošača Međimurja održalo Godišnji sabor u Vukanovcu

Jučer je u Društvenom domu u Vukanovcu održan Godišnji sabor Društva potrošača Međimurja.

Na Sabor su se od javnih osoba odazvale župan Matija Posavec, načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, predsjednica Općinskog vijeća Općine Gornji Mihaljevec Anita Škvorc Branda i vijećnici Jasenka Novak, Boris Resman i Željko Dvanajščak te cijeli JUO Općine GM sa zaposlenicima, predsjednica KORANE – udruge za zaštitu potrošača grada Karlovca Marina Novaković Matanić, brigadir i predsjednik udruge veterana inženjerijske bojne Čakovec Dragutin Remenar.

Predsjednica OV-a Gornji Mihaljevec Anita Škvorc Branda govorila je u ulozi Općine u provedbi politike zaštite potrošača, te istaknula da je Općina GM, pored financijske potpore sukladno mogućnostima, dala na korištenje Društveni dom u Vukanovcu Društvu potrošača Međimurja, bez naknade.

Župan Matija Posavec govorio je o značaju aktivne politike zaštite potrošača u Međimurskoj županiji i istaknuo brigu za svakog potrošača. Posebno je istaknuo da Županija podupire sve promotivne i korisne projekte.

U sklopu Godišnjeg sabora održana je i hodnja Potrošačkom stazom meda i vina o čemu možete više pročitati ovdje.

 

Ostavi komentar