Dražen Srpak primio učenike Umjetničke škole

mursko središće
Foto: Mursko Središće

Umjetničku školu Miroslav Magdalenić, Područni odjel Mursko Središće polazi dvadeset i četvero učenika koji su se opredjelili za različite programe, od solfeggio-a, klavir, teorije glazbe, program klavira – temeljni predmet i početnički te početnički solfeggio, piše u priopćenju pristiglom iz Murskog Središća koje dalje prenosimo u cjelosti.

Za sve njih gradonačelnik, Dražen Srpak upriličio je prijem kojem su prisustvovali i ravnateljica škole Senka Bašek-Šamec, profesori Zrinka Novak, Nikola Mutvar, Marsej Kovačević. Ravnateljica je istaknula kako je grad nakon prvog održanog sastanka u vrlo kratkom roku pristupio rješavanju problema Umjetničke škole i zahvalila se gradonačelniku što im je omogućio korištenje prostorija u Centru za kulturu.

U planu je da se program Umjetničke škole proširi za još jedan program – sviranje gitare, ali prema potrebama i mogućnostima škole te kako će zasigurno trebati dodatnu prostoriju ukoliko se to ostvari. Gradonačelnik Srpak istaknuo je kako iznimno cijeni njihov trud i rad s djecom i mladima, a što se tiče dodatne prostorije da će pokušati pomoći ali sve u okviru svojih mogućnosti, obzirom što su prostorije u Centru za kulturu i prostorije u vlasništu grada popunjene.

Tekst: Grad Mursko Središće

Ostavi komentar