DRAŽEN CRNČEC: Naoružajmo se strpljenjem, uskoro počinje izgradnja kanalizacije!

Dražen Crnčec
Dražen Crnčec, trenutni svetomartinski načelnik

  Za blagdan sv. Martina biskupa, Općina Sveti Martin na Muri slavi Dane općine. To nam je bila dobra prigoda da s načelnikom Draženom Crnčecom razgovaramo o aktualnostima i planovima za sljedeću godinu. 

*Što je sve realizirano u posljednjih godinu dana u Općini Sveti Martin na Muri?

– Dovršena je cestovna nadogradnja u Kapelščaku, Toplicama Sveti Martin na Muri, Grkaveščaku i prva faza ceste u Jurovčaku. Napravljen je potporni zid na zgradi Doma kulture te je postavljena zaštitna ograda. Uz to, riješilo se izmještanje optičkog kabela HT-a. U suradnji s ŽUC-om ishođena je građevinska dozvola za rotor u centru Svetog Martina na Muri.  

U prvoj polovici godine provedena je i završena javna nabava za rekonstrukciju županijske ceste 2005 i 2003 na dijelu od rotora prema Selnicu. Trenutno su u tijeku radovi koji bi trebali završiti do kraja studenog. Općina je sufinancirala ovaj projekt u iznosu od 350 tisuća kuna. Paralelno s tim na toj su dionici završili radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Selnica – Sveti Martin na Muri. 

Ostatak razgovora sa svetomartinskim načelnikom pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskin novina koje od danas, 8. studenog, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

 

Ostavi komentar