Drama u Pušćinama: Policija uhitila predsjednika i istražuje prijetnje sucu Kramaru

– Zaprimljene su kaznene prijave zbog kaznenih djela ”Prijetnje” te se provode kriminalistička istraživanja. Nadalje, 54-godišnjak je vrijeđao policijske službenike raznim pogrdnim riječima te je uz uporabu sredstva prisile uhićen. Protiv njega podnijet će se optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. Kriminalistička istraživanja nastavljaju se – poručili su iz PU međimurske u vezi događaja na utakmici 4. HNL Čakovec-Varaždin u Pušćinama između domaćih Pušćina i vodeće momčadi Poleta iz Svetog Martina na Muri.

U zapisniku vezano uz događaj zbog kojeg je pozvana policija delegat Stjepan Perko je napisao sljedeće:

– U poluvremenu utakmice u svlačionicu za službene osobe ušao je domaći predsjednik Damir Posavec koji je svojim nekulturnim ispadom vrijeđao, prijetio i omalovažao službene osobe (suce). Nakon toga glavni sudac pozvao je policiju koja je stigla pred kraj utakmice i napravila prijave.

Delegat utakmice nije naveo što se događalo nakon što su se službene osobe suci i delegat udaljili s igrališta NK Pušćina.

Očito je policija poslije utakmice postupala po prijavi suca Dine Kramara za vrijeme poluvremena i tada je došlo do novog incidenta, ali ovog puta između predsjednika Posavca i policijskih službenika koji su ga uhitili i priveli u prostorije PP Čakovec.

Sudac susreta inače je bio Dino Kramar iz Varaždina. Na službenom Facebooku profila NK Pušćina navode citiramo: “da je utakmica režirana od strane suca Kramara. Dosuđena tri (3) penala za gostujuću ekipu, crveni za domaćine i brdo diskutabilnih prekida igre”.

Čestitali su Poletu na pobjedi, ali također i zaključili da su u pitanju bile “stvari koje ekipa kao Polet ne propušta da pretvori u prednost”. Gosti su utakmicu dobili s 5:0.

Delegat Perko inače je u zapisniku konstatirao da je sve odluke sudac Kramar donio pravilno.

Foto: Facebook NK Pušćine

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE