DORH naložio obdukciju stradalog motociklista, vještačenje alkoholiziranosti i tehnički pregled oba vozila

O prometnoj nesreći u kojoj je jučer stradao motociklist Gordan (50) N. oglasio se DORH

> Smrtno stradao 50-godišnji motociklist Gordan N. iz Pribislavca

> Vozač motocikla poginuo u teškoj prometnoj nesreći jutros u Čakovcu

Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu je 15. lipnja, u prethodnom postupku, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske i uz sudjelovanje prometno-tehničkog vještaka, provela je očevid prometne nesreće koja se dogodila istog dana u 5.55 sati u Čakovcu, izvijestio je DORH. 

Kako su izvijestili, prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je hrvatska državljanka (1974.), upravljajući osobnim automobilom poduzela skretanje ulijevo u sporednu ulicu i tako vozilom prepriječila put motociklu kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak, te je došlo do udara motocikla u desnu bočnu stranu automobila, a 50-godišnjak je pritom zadobio ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće.

Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložena je obdukcija smrtno stradale osobe, vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja i tehnički pregled oba vozila, te će se poduzeti drugi potrebni izvidi i dokazne radnje.

Ostavi komentar