-2.2 C
Čakovec
Nedjelja, 26 studenoga, 2023

Općina Donja Dubrava pomaže roditeljima u kupnji školskih potrepština

Općina Donja Dubrava obavještava roditelje da će ove godine Općina sufinancirati troškove kupnje radnih bilježnica i ostalog školskog pribora.

Načelnik Općine Donja Dubrava, Marijan Varga, donio je Odluku o isplati jednokratnih novčanih pomoći za nabavu radnih bilježnica i školskog pribora za školsku godinu 2023./2024.

Foto: Općina Donja Dubrava

Pravo na sufinanciranje nabave radnih bilježnica i ostalog školskog pribora imaju svi učenici osnovne škole u iznosu od 30,00 € po učeniku, a koji imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Donja Dubrava.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje potrebno je: “prvih dana škole učenici OŠ Donja Dubrava će u školi dobiti zahtjev za sufinanciranje troškova nabave radnih bilježnica i ostalog školskog pribora te će roditelji popunjeni obrazac dostaviti u Općinu Donja Dubrava”.

Pozivaju se roditelji da ispune zahtjeve te da sa ispunjenim Zahtjevom dođu na Općinu od 7.9. do 12.9.2023. u periodu od 13 do 15 sati kako bi mogli podići novčanu pomoć.

Sve ostale informacije mogu se dobiti u prostorijama Općine Donja Dubrava, svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati.

 

Izvor: Općina Donja Dubrava

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE