Domašinec: Zoran Križanić i Mateja Kaniški iz AK Varaždin osvojili Murščak

Start utrke
Start utrke

Danas u prijepodnevnim satima u Domašincu je održana 2. utrka Murščak. Organizatori NK Dinamo Domašinec u suradnji s Atletskim klubom Međimurje Čakovec, pod pokroviteljstvom općine Domašinec ove su godine pripremili nešto dulje staze s ciljem promoviranja poučne staze Murščak.

Tako je pred trkačima danas bila staza od 4.5 kilometra u kojoj su mogli sudjelovati i hodači i staza glavne utrke koja se ujedno boduje za Kup sjeverozapadne Hrvatske od 12 kilometara. Budući da je utrka zamišljena kao događanje za cijelu obitelj, organizirane su i dječje utrke u nekoliko kategorija na 100 i 300 metara.

Dječja utrka dječaci

Dječja utrka djevojčice

Također, 2. utrka Murščak dobila je i međunarodni karakter. Uz trkače iz Zagreba, Zagrebačke, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Međimurske županije, sudjelovali su i natjecatelji iz Mađarske.

Tako je prvo mjesto muške kategorije ukupnog poretka na 4.5 kilometara osvojio upravo natjecatelj iz Mađarske, Adam Papp. Drugo mjesto pripalo je Miljenku Blažinčiću iz BK Prelog, a treće mjesto otišlo je u ruke Maria Horvata iz PG Geler.

Ukupan poredak muški 4.5km

U ukupnom poretku ženske kategorije na 4.5 kilometara prva je bila Simona Jambrošić iz AK Varaždin. Srebro je osvojila Anja Jambrešić iz AK Mursko Središće, a broncu Ana Goričanec iz AK Varaždin.

Ukupan poredak žene 4.5 km

U ukupnom poretku glavne utrke na 12 kilometara u muškoj kategoriji prvi je bio Zoran Križanić iz AK Varaždin. Srebrna medalja pripala je Dinku Soliću iz AK Varaždin, a brončana medalja otišla je u ruke Željka Mustača također iz AK Varaždin.

Ukupni poredak muški 12 km

Zlato oko vrata u ukupnom poretku ženske utrke na 12 kilometara osvojila je Mateja Kaniški iz AK Varaždin. Drugo mjesto pripalo je Nadi Siladi iz AK Međimurja Čakovec, a treće mjesto osvojila je Alenka Horvat iz AK Varaždin.

Ukupni poredak žene 12 km

Čestitke svim natjecateljima!

Organizatori se zahvaljuju članovima Crvenog križa Čakovec i vatrogascima DVDa Domašinec i Turčišće koji su osigurali ovu utrku, sponzorima i svima koji su na bilo koji način pridonijeli ovome događaju.

Načelnik općine Domašinec

Članice Crvenog križa Čakovec

Članovi DVDa Turčišće

DVD Domašinec

Ankica Husić

Najuspješniji bračni par utrke

Pehari

Start paket

Ostavi komentar