Dolazi nam 10. izdanje Forestlanda: Očekuje se 10 tisuća posjetitelja

Sutra nam počinje već 10. festival Forestland – Forest X! Tisuće mladih ponovo će se zaputiti u Brezje i Sv. Juraj na Bregu i provesti 48 sati na najvećem festivalu na sjeveru Hrvatske.

48 sati, tri pozornice, gotovo 60 DJ-a, četiri live nastupa, plesna točka skupine Korak, ali i spektakularna produkcija, vatromet, kao i jedinstvena lokacija samo su dio od razloga zašto doći na Forestland i ove godine.

Uz puno poznatih imena, 10. festival Forestland je i retrospektiva nastupa iz prošlosti. Mnogi DJ-i poznati su publici. Na „Forest“ pozornicu vraćaju se tako Avadox, Corti Organ, Vedran Car, Lawrence Apaga, Timo G, ali i Sasha Mikac, Sid Cisse, Simon Majcen, JuraS, Aneas i mnogi drugi. Forestroom stage ugostit će španjolsko-njemački duo The Yellowheads, dečke koji su razvalili 2019. godine i svirali set, ali i after party, od gotovo 6 sati! Room će obilježiti i povratak Vedrana Cara, Kraundlera, Brtinzz, Pintha in da House, Kay Zrill, Barbs, tu je i Hudi, Masi Kohestani i mnogi drugi.

Uz podršku brojnih partnera, uključujući i Međimursku županiju, Općinu Sv. Juraj na Bregu koja postaje uistinu „Raj na bregu“, ali i Beck’sa, Međimurske turističke zajednice, Hrvatske turističke zajednice, HEP – jači od struje, Ministarstva kulture, ali i brojnih agencija i partnera, Forestland će i u 2022. biti centralni glazbeni događaj ljeta.

Ulaznice za sam Forestland potražite na www.entrio.hr, a možete ih fizički kupiti i u svim poslovnicama Tiska! VIP ulaznice gotovo su rasprodane, a dostupne su samo festivalske ulaznice koje vrijede za oba dana i to već od 200 kuna.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar