Dođite na šesti Psihošpancir u Čakovcu i Varaždinu

Društvo psihologa Varaždin u suorganizaciji sa Međimurskim veleučilištem Čakovec i Sveučilištem Varaždin po šesti puta organizira konferenciju s međunarodnim sudjelovanjem Psihošpancir, jedinstveni festival psihologije koji je osim za stručnu otvoren i za sve zainteresirane građane.

Ulaz na više od 70 predavanja i  radionica koje će održati psiholozi, liječnici, medicinske sestre,  psihoterapeuti i stručnjaci srodnih struka za sve je besplatan.

Dio predavanja Psihošpancira bit će održan virtualno (online), a cjelovit program Psihošpancira koji se održava 10.rujna u Čakovcu i 11. rujna u Varaždinu  s poveznicama za online predavanja bit će objavljeni na FB stranici Društva psihologa Varaždin i FB stranici Psihošpancira.

Kao i svake godine u okviru Psihošpancira održava se Simpozij za poduzetnike uz podršku Hrvatske gospodarske komore, a predavanja i radionice uz podršku  Grada Čakovca, Grada Varaždina, Općine Nedelišće , Naklade Slap  i drugih organizacija.

Teško je iz bogatog programa Psihošpancira predstaviti sve predavače, ali ove godine svojim temama špancirat će prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander, psihoterapeutkinja i psihologinja Ljubica Uvodić Vranić, prof.dr.sc. Mladen Havelka , prof.dr.sc. Ante Bagarić, psihijatar, sportska psihologinja Dinama Sandra Šućurović, psihoterapeutkinja Zdenka Pantić, prof.dr.sc. Ljiljana Pintarić Mlinar i prof.dr.sc. Zrinjka Stančić, edukacijski rehabilitatori, kao i brojni drugi predavači iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine , SAD-a. Psihošpancir je kao oblik stručnog usavršavanja prijavljen svim strukovnim komorama, a u značajnoj mjeri doprinosi širenju znanstveno utemeljenih znanja o mentalnom zdravlju i popularizaciji primijenjene psihologije.

Ostavi komentar