Dođite na predstavljanje romana vedrog duha The Sladoleds Miljenka Muršića

the sladoleds
Nova knjiga Miljenka Muršića

Pozivnicu na predstavljanje knjige Miljenka Muršića The Sladoleds uputila je njižnice Nikola Zrinski Čakovec.  Knjiga će biti predstavljena u petak, 18. listopada u 18 sati u u multimedijalnoj dvorani Knjižnice.

Miljenko Muršić rođen je 1954. godine u Čakovcu. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Živi i radi u Velikoj Gorici. Oženjen je i otac dvojice odraslih sinova, koji su ga kao djeca često nadahnjivali za pisanje slikovnica, igrokaza, humoreski i drugih zapisa namijenjenih djeci. Član je Društva hrvatskih književnika. Djeluje kao pjesnik, prozni i dramski pisac te kao esejist. Ukupno je dosad objavio petnaestak raznovrsnih knjiga, a izvedeno mu je i desetak dramskih tekstova.

The Sladoleds je roman vedre atmosfere čija se radnja koncentrira na odnose između dvaju prava učenika. Četvero tinejdžera međusobno su povezani prijateljstvom, no imaju i uzajamne simpatije koje se ne usuđuju priznati. Ne znajući se izraziti, dolaze pod utjecaj muško-ženskih, ispraznih i često smiješnih stereotipa o macho muškarcima i djevojkama zavodnicama, koji se često nameću preko popularnih zabavnih pjesama, reklama i filmova. Glumeći ono što nisu, upadaju u razne neprilike koje ih uče da istinski osjećaji ne potpadaju pod šablone.

Ulaz je slobodan!

Ostavi komentar