Doček ljeta na Mađerkinom bregu: Božanstven izlazak sunca i stihovi Stridonna očarali posjetitelje!

Žarko, okruglo crveno sunce zadivilo je posjetitelje na Mađerkinom bregu gdje je po peti put organiziran jedinstven događaj – Doček ljeta na Mađerkinom bregu

Točno u 05:06 izašlo je sunce i označilo početak ljeta, odnosno ljetnog solsticija. Prekrasan pogled na izlazak prvog ljetnog sunca zadivilo je mnoge koji su iskoristili trenutak kako bi ga ovjekovječili svojim fotoaparatom ili mobitelom.

Dobro jutro svima. Već petu godinu za redom organiziramo doček ljeta. Ovaj put u drugačijem izdanju jer u organizaciji imamo i vinogradarsku obitelj Štampar. Prvi put smo započeli 2017. godine. Tada nas je maksimalno bilo deset. Inicijator događanja je gospodin Strah koji je došao do mene da vidimo da li možemo započeti jedno prekrasnu priču na ovom najljepšem bregu u Međimurju i šire. Dogovorili smo prvi događaj i nastavili s njim, rekao je načelnik Stanislav Rebernik uime organizatora.

Događaj je organizirala Općina Štrigova i tamošnja Turistička zajednica, a za potpuni ugođaj bile su zaslužne Stridonne koje su svoj koncert započele pjesmom Stiha, stiha.

Atmosferu donosimo u FOTOGALERIJI koju možete pogledati OVDJE.

Foto i video: Sanja Heric

 

Ostavi komentar