DOBROTVORCI IZ MEĐIMURJA potaknuti pričom Ljiljane Cerovečki prikupili donaciju od 2800 kuna

Prije desetak dana osnovana je Radna skupina za humanitarne i društvene djelatnosti na području Međimurske županije. Poslali su priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

Pošto dobrota nema granica potaknuti pričom gospođe Ljiljane Cerovečki iz okolice Bjelovara koja je bila prikazana u emisiji Provjereno 17. listopada odlučili smo se pokrenuti i za pet dana prikupili 2800 kuna, s time da smo privatne osobe preusmjeravali da svatko uplati sredstva osobno na račun gospođe Ljiljane.

Naše djelovanje naišlo je na puno pozitivnih komentara te se zahvaljujemo donatorima koju su prepoznali naše napore oko pomoći potrebitima i odrekli se dio od svoje zarade ili članarina.

Pomogli su redom donaciom od 200 kuna: Z i G ŽBUKE, AMG CENTAR, MDP NAMJEŠTAJ, FREE RIDERS PIKAČ, MJESNI ODBOR MALI MIHALJEVEC, MJESNI ODBOR NOVO SELO ROK, DVD MALI MIHALJEVEC, DVD NOVO SELO ROK, NK SLOBODA MIHOVLJAN, NK MALI MIHALJEVEC, UDRUGA MLADIH MIHOVLJAN, UDRUGA MLADIH MALI MIHALJEVEC, UDRUGA ŽENA MALI MIHALJEVEC i KUD MIHOVLJAN.

Zahvaljujemo se još jednom svima, i pozivamo ostale udruge, sportske udruge, firme, DVD-ove, mjesne odbore da nam se priključe u slijedecoj humanitarnoj akciji.

Ostavi komentar