DV Pčelice: Djeca druženjem stekla nove prijatelje u OŠ Ivanovec

Djeca iz Dječjeg vrtića Pčelice Ivanovec, koji djeluje kao područni odjel DV Cvrčak Čakovec zajedno sa svojim odgojiteljicama posjetili su svoje nove prijatelje iz OŠ Ivanovec.

U suradnji s učiteljicom Irenom Levačić i Gordanom Juras dogovoren je posjet djece predškolaraca učenicima četvrtih razreda te djeci polaznicima Dramske skupine.

Djeca koja polaze dramsku skupinu pokazali su nam svoje lutke i na trenutak ih oživjeli u školi, do sada smo njihove predstave gledali u vrtiću. Učenici četvrtog razreda, Kazalištem u kutiji, ispripovijedali su priču Trnoružica i Ružno pače. Sjesti u školske klupe izazvalo je veliko uzbuđenje kod djece predškolaraca. Dramska skupina koja je često posjećivala djecu iz vrtića i igrala svoje predstave, danas je djeci pokazala kako nastaju lutke i na koji način mogu s njima glumiti. Pod mentorstvom svojih starijih prijatelja, zajedno su osmišljavali nove, kreativne ideje za predstave. Veselimo se daljnjoj suradnji i zahvaljujemo se na srdačnom gostoprimstvu, poručili su iz vrtića.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE